Jdi na obsah Jdi na menu
 


PrimaVera collection

 

   Módní kolekce nazvaná PrimaVera, je určená pro sezonu jaro/léto 2010. Hlavním inspiračním zdrojem jsou trendové barvy, s přihlédnutím na další módní prvky určující tuto sezonu. Jedná se především o kombinace barev s vytvořením kontrastů, vyskytujících se v přírodě a v uměleckých směrech, které jsou rovněž přírodou inspirovány. Barevné varianty,stejně jako použití výrazných kontrastů dávají vyniknout detailům, díky kterým je zachována linie a výraz barev.

    Modely jsou tvořeny s důrazem na kvalitní střihové zpracování a jejich koncepce vytváří jakýsi průřez šatníkem. Linie kolekce směřuje od sportovní, přes sportovně elegantní, až k večerní módě.

    Materiály jsou voleny přírodní bavlněné, k podpoře sportovního charakteru modelu, v kombinaci s úplety a směsovými látkami, které dokážou vdechnout život elegantnímu vzezření. 

    Kolekce s názvem PrimaVera, působí svými barevnými tóny, zajímavými střihovými variantami a rafinovaností detailů. V jednoduchosti zachování linie se efektivně odráží kontrasty a vzájemné působení barev, které je základním inspiračním kamenem celé kolekce.

 

www.alenahola.cz

 

 

Foto: Pavel Strnad

Vizáž: Stáňa

 

Modelka: Nina

 

Poděkování:

Děkuji škole SOŠ Meziboří a studentkám oboru oděvní technik za spolupráci při tvorbě kolekce, a vedení Musea Kampa za poskytnutí prostor k fotografování.

Fotogalerie

 

Náhledy fotografií ze složky PrimaVera kolekce

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář